Data publicării:

Mărturia unui israelian a cărui iubită a fost răpită de Hamas: Ea este dragostea vieții mele

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres
Iubitul unei fete răpite de gruparea teroristă Hamas își strigă durerea.

La festivalul de muzică Supernova din Israel, zeci de persoane au fost ucise sau răpite de militanții Hamas. Printre cei capturați s-a numărat și Inbar Haiman. Iubitul ei, Noam Alon, a declarat pentru Sky News că a aflat că a fost dusă de „patru teroriști în Gaza”, conform videoclipurilor distribuite de presa locală.

„Știm că a fost răpită și ne rugăm pentru ea să fie puternică și să rămână în viață. Vrem să se întoarcă aici, să fie în siguranță, să fie din nou cu noi”, a spus el.

„Ea ar trebui să fie aici cu noi, este o studentă, este o fată deșteaptă, genială. Ei sunt cetățeni, nu sunt soldați. Nu ar trebui să facă parte din asta. Este cea mai uimitoare fată pe care am întâlnit-o vreodată, este iubirea vieții mele.”, a spus bărbatul.

Numeroase țări au spus că sunt implicate în negocieri pentru eliberarea ostaticilor, dar Alon a spus că nu a fost informat despre un plan anume.

„Tot ce știm este că Israelul face tot ce poate pentru a-i aduce înapoi pe cei dragi”, a spus el.

CITEȘTE ȘI       -      EXCLUSIV  Consecințele unei intervenții militare a Israelului în Fâșia Gaza, după atacurile teroriste ale Hamas. Profesorul Răzvan Munteanu: Cel mai plauzibil scenariu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel