Data actualizării:
Data publicării:

Mărturia iubitului tinerei ucise de urs, aflată cu ea în momentul atacului. Mama Dianei spune că a presimţit tragedia

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Facebook Diana Maria
Foto: Facebook Diana Maria

Vezi în articol mărturia iubitului tinerei ucise de urs.

Iubitul Dianei Maria, fata de 19 ani care a fost ucisă de urs pe traseul Jepii Mici, din Munții Bucegi, a făcut primele mărturii despre acest incident tragic.

"Ce am avut de declarat, am declarat, s-a întâmplat un accident și atât", a spus inițial tânărul, potrivit unei înregistrări difuzate de Antena 3 CNN.

Apoi, la insistențele reporterului, tânărul a mai spus: "Imaginați-vă ce înseamnă pentru mine și pentru persoanele apropiate ei. Înțelegeți?".

Întrebat cuma  ajuns ursul lângă ei, acesta a spus: "Din pădure, la urma urmei, nu am apucat să îl vedem și am încercat să fac tot ce mi-a fost în putere să o salvez, dar...".

VEZI ȘI: Ce trebuie să facem atunci când întâlnim un urs. Tudor Tim Ionescu: "Nu-i mai hrăniți! Un urs hrănit este un urs condamnat la moarte"

Ce spune mama tinerei

Mama tinerei spune că a presimțit că se va întâmpla ceva rău și chiar își rugase fata să nu plece în această excursie.

"Am vorbit cu ea, nu m-a sunat ea, eu o sunam mereu. Eu o sunam că eram preocupată cu muntele ăsta. Am sunat-o şi i-am zis: "Dia, nu te du, te rog, nu te du!". I-am spus să aibă grijă și ea a spus: "nu, că m-ai ținut mereu mai strâns și acum vreau să mă duc, să fac o experiență de-asta".

Şi i-am spus: "Dacă te duci, ai te rog grijă cu urşii, ai te rog grijă la râpe, la toate, că e foarte periculoasă perioada asta". Îi plăcea să meargă, dar din câte am mai aflat de la tatăl ei, că mie nu mi-a zis, a mai fost odată cu o prietenă și a fost fugărită de un urs", a spus mama fetei.

"Am aflat șocată, nu știu ce s-a întâmplat. Ea nu este venită, de răspuns nu răspunde la telefon nimeni, nu pot lua legătura cu nimeni. Este și mama în Italia. Eu știam că ea trebui să se ducă în vacanță oleacă, na, ca fetele...", a spus mătușa fetei.

Diana Maria era din localitatea ieșeană Popricani, dar era stabilită la București. Aceasta a fost ucisă de urs pe traseul Jepii Mici, din Munții Bucegi, în timp ce se afla într-o excursie. Fata absolvise liceul în urmă cu o lună.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel