Marte în Gemeni de astăzi, 20 august 2022. Poate fi un ”moment fantastic de bun”. Patru zodii favorizate până în martie 2023
Autor: Irina Constantin | Publicat pe: 20 aug 2022, 14:39
WhatsApp
foto pexels ilustrativ
foto pexels ilustrativ
Marte, Micul Malefic, intră în semnul Gemenilor, unde va sta până-n 25 martie 2023. 

”Intrarea lui Marte în semnul Gemenilor de pe 20 august 2022 este un eveniment care chiar va veni cu schimbări. Își va pune amprenta pe viața noastră personală, însă vom observa lucruri și la nivel mondial. Marte rămâne în Gemeni între 20 august și 25 Martie 2023, având o perioadă de retrogradare între lunile octombrie și ianuarie. Fiind o planetă personală, vom resimți mai puternic acest tranzit. 

Marte este un simbol pentru acțiune, curaj, agresivitate, furie, pasiune, e precum un combustibil care ne pune motorul în mișcare, e motivația din spatele acțiunilor noastre. De multe ori, oamenii nu reacționează în funcție de zodia lor, ci de cum îl au pe Marte în harta natală.  

Pe de altă parte, energia Gemenilor este guvernată de Hermes, zeul comerțului, al drumurilor, transporturilor, al comunicării. Gemenii simbolizează comunicarea în primii ani de viață, cea însoțită și de punerea în practică a ceea ce învață, dar și de încercarea mai multor căi, diversificare și schimbare. 

Arma noastră în toată această perioadă va fi cuvântul, vorba, ideea!

Dacă Marte în Taur a adus decizii în zona fiscală, a venit cu tot felul de legi pe taxe, impozite și anumite hotărâri nu tocmai confortabile, Marte în Gemeni se va ocupa de cum anume să le „ocolească”, dar să rămâne în legalitate, cum anume să facă să fie bine, să împace și capra și varza. Așadar, în următoarele șapte luni, toți ne vom gândi cum anume să facem astfel încât să nu suferim de pe urma anumitor hotărâri care ne-ar putea afecta viața, afacerile, buzunarele. Vom fi mereu marcați de ideea „ne descurcăm” și de modul de operare „zic ca tine, fac ca mine”.

E un moment fantastic de bun pentru cei care au nevoie de o reconversie profesională, pentru cei care vor să învețe și să se dezvolte într-un domeniu diferit atât timp cât după ce învață merg și pun în practica teoria primită...

Citește continuarea pe Astrosens.ro

Iată care sunt zodiile avantajate, dar și zodiile provocate de tranzitul lui Marte în semnul Gemenilor până pe 25 martie 2023. 

Zodiile avantajate de tranzitul lui Marte în Gemeni:

Berbec/ Ascendent în Berbec

Marte va tranzita casa a treia, poți avea foarte multe drumuri, foarte multe activități. Acest tranzit vorbește și despre relația cu frații și surorile, e posibil să ai tot felul de evenimente legate de aceștia sau de relația cu ei. Totodată, este vorba despre drumuri, excursii, călătorii. Marte în casa a treia e destul de agresiv atunci când vine vorba de comunicare, ai grijă ce anume spui. Însă, per ansamblu, o să îți priască acest tranzit.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Sunteți cei mai bucuroși deoarece intrarea lui Marte în semnul vostru o să vă ajute, dar o să vă și agite. Veți fi nervoși, supărați, sarcastici. Marte vă ajută să faceți ce nu ați fost în stare să faceți ani de-a rândul. În relația cu șefii, cu colegii, nu mai aveți chef de compromisuri, de concesii, nu mai lăsați de la voi. Nu mai aveți chef să faceți pe plac nimănui. Marte vine cu furie multă, cu agresivitate. Vărsați-vă furia în sport, mișcare.

Citește continuarea aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?