Mark Zuckerberg a fost DEZGUSTAT de Trump. De ce nu a acționat liderul Facebook
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Mark Zuckerberg s-a reunit cu angajații săi pentru a își exprima punctul de vedere legat de postarea controversată a președintelui Donald Trump, după ce a postat motivele pentru care mesajul nu a fost șters de pe Facebook.

Mark Zuckerberg s-a reunit cu angajații săi pentru a își exprima punctul de vedere legat de postarea controversată a președintelui Donald Trump, după ce a postat motivele pentru care mesajul nu a fost șters de pe Facebook. Jurnaliștii The Verge au obținut o înregistrare a întâlnirii, iar Zuckerberg nu a fost de acord cu ce a trebuit să facă.

„Este foarte greu să mânuiești postarea aceasta a președintelui”, a spus Zuckerberg, alături de șefa managementului politicii platformei, Monika Bickert, pe înregistrare. „Este ceva cu care m-am luptat practic toată ziua, de când m-am trezit... Acest lucru a fost suficient de năruitor pentru mine”.

Reacție de dezgust din partea lui Zuckerberg

Zuckerberg a explicat că nu este deloc fericit cu remarcile președintelui american. „Prima mea reacție... a fost pur și simplu dezgust”, a spus el. „Nu cred că vrem ca liderii noștri să reacționeze așa în aceste vremuri. Acest moment cere unitate și liniște și empatie pentru cei care au probleme”.

În final, el și Bricket au spus că executivii au concluzionat că ce a spus Trump nu a încălcat regulile platformei. Însă, fondatorul Facebook a spus că va reexamina politica legată de utilizarea acesteia pentru politică, un proces care ar dura câteva săptămâni.

Îngrijorările șefului Facebook

„Există o adevărată întrebare dacă stăm să ne gândim, dacă vrem sau nu să evoluăm politica din jurul discuției folosirii forței majore în stat”, a explicat Zuckerberg angajaților. „În următoarele zile, odată cu eliberarea Gărzii Naționale, poate că cel mai mult mă tem de utilizarea în exces a forței polițienești sau militare”, a mai spus el.

Angajații Facebook s-au revoltat în urma deciziei platformei de a nu șterge postarea lui Trump. Citește aici totul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel