Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt a fost achitat
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Marius Oprescu, a fost achitat, miercuri, de magistraţii Judecătoriei Slatina în dosarul în care a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă, în urma unui accident rutier în care a fost implicat în toamna anului 2013. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Judecătoriei Slatina, Ana Maria Lixandru, instanţa l-a achitat pe Marius Oprescu şi a respins toate acţiunile civile. Soluţia pronunţată de Judecătoria Slatina poate fi atacată cu apel în 10 zile de la comunicare. 

Marius Oprescu a fost implicat pe 3 octombrie într-un accident rutier în urma căruia mai multe persoane au fost rănite. Acestea se aflau, în momentul producerii accidentului, într-o căruţă nesemnalizată, încărcată cu lemne. Căruţaşul a suferit răni care au necesitat internarea, iar la trei săptămâni de la producerea accidentului a decedat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slatina. După ce a fost implicat în acest accident rutier, Oprescu, la momentul respectiv vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Olt, a fost învinuit de ucidere din culpă. 

În 2014 Oprescu a fost trimis în judecată, cauza fiind din decembrie 2014 pe rolul Judecătoriei Slatina, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel