Marioara Zăvoranu a murit. Ultimele cuvinte ale mamei Oanei Zăvoranu pe patul de spital
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mărioara Zăvoranu s-a stins din viață în această dimineață, după o lungă suferință. Înainte să moară, mama Oanei Zăvoranu a făcut o mărturisire emoționantă de pe patul de spital, acolo unde se afla internată de mai bine de o lună. 

Cu toate că era grav bolnavă, nu doar probleme renale, ci și diabet, Mărioara Zăvoranu și-a păstrat încrederea și tăria până în ultimul moment și spera că va fi supusă unui transplant de rinichi cât mai repede. Din păcate, transplantul de rinichi la care spera Mărioara nu a fost posibil, atât din cauza stării precare de sănătate a acesteia, cât și din cauza faptului că nu fost găsit un donator compatibil. 

Potrivit cancan.ro, aflată pe patul de spital, Mărioara Zăvoranu a făcut o mărturisire emoționantă, conștientă că se află în ultima parte a vieții: "Oana este singurul meu moștenitor. Cui să îi rămână averea? Nu mi-am făcut încă testamentul, pentru că nu am avut timp, nu am avut cu tine. Dar ce să fac? Ei îi revine tot al meu", a declarat Mărioara Zăvoranu.

Mărioara Zăvoranu a intrat în comă. Oana Zăvoranu spune că totul este un circ

Pe de altă parte, Mărioara Zăvoranu regreta faptul că fiica sa nu are pe nimeni să o influențeze în bine: "...dacă ai ştii că am nevoie să mă ia în braţe şi să mă ţină la piept, aşa. Nu îţi dai seama ce înseamă... E tragic. Eu sunt cu un picior, poate cu amândouă în groapă, că nu ştiu dacă pot să fac transplantul, dacă rezistă organismul. Şi după transplant se ţine alt... Scap de dializă, dar dai peste altele", a mai declarat Marioara.

Mărioara Zăvoranu se afla internată la Secția de Terapie Insensivă a Institutului Fundeni încă din ianuarie. Medicii de aici au fost nevoiți să-i extirpe un rinichi, după ce a făcut o infecție renală, în timp ce celălalt rinichi funcționa doar la capacitatea de 10%.

Joi seara, Mărioara Zăvoranu a intrat în comă, iar în această dimineață, la aproximativ 9:30, a pierdut lupta în fața bolii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel