Data publicării:

Mario De Mezzo, prima reacție după câștigarea alegerilor. Cum a sărbătorit / video

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Mario De Mezzo, candidatul PNL la Primăria municipiului Slatina, a obținut victoria în alegerile pentru funcția de primar, conform numărătorii paralele efectuate de liberali. El a sărbătorit victoria pe străzile orașului, alături de sute de susținători.

Mario De Mezzo (PNL) a sărbătorit victoria în stradă, alături de susținătorii săi, și i-a îndemnat pe toți slătinenii să i se alăture pentru a sărbători împreună. 

„Suntem live la Fântână Speranței. Este victoria slătinenilor. Slatina a votat și Slatina a ales. În seara asta, Slatina a ales Partidul Național Liberal. Le mulțumesc slătinenilor, îi aștept aici, la Fântâna Speranței, pe toți cei care vor să vină să ne bucurăm de această victorie! Vă rog să veniți! Slatina a ales, Slatina a votat și adevărul a învins!", a spus Mario De Mezzo. 

Toți cei adunați în jurul noului primar au scandat: „Forța Mario"!

„E victoria slătinenilor! E victoria Slatinei! Haideți să ne bucurăm împreună de această victorie minunată! Vă mulțumesc! (...) Este victoria dumneavoastră, a slătinenilor! Dumneavoastră ați învins, dumneavoastră ați știu să deosebiți grâul de neghină, manipularea de adevăr și ați știut să alegeți așa cum trebuie! Vă mulțumesc! Sunteți magnifici!”, a transmis Mario De Mezzo în videoclipul postat pe pagina de Facebook. 

 

Victoria este a Slatinei şi a slătinenilor

Într-o declarație de presă, Mario De Mezzo a subliniat că victoria aparține slătinenilor și reflectă nemulțumirea acestora față de actuala administrație, pe care a calificat-o drept "incompetentă".

"Victoria este a Slatinei şi a slătinenilor. Este doar victoria lor. Este clar că nemulţumirea lor faţă de o administraţie incompetentă, frustrarea lor faţă de dispreţul cu care au fost trataţi, toate lipsurile pe care eu nu am făcut decât să le pun în lumină au vorbit astăzi prin ştampila de vot.

Slătinenii au venit şi au votat cu sete împotriva unei administraţii despre care eu am spus că este coruptă, este incompetentă şi că nu are ce să mai caute în această primărie, iar Slatina şi slătinenii au fost de acord cu mine, unii dintre ei susţinându-mă pe Facebook, alţii dintre ei pe TikTok, alţii dintre ei venind cu mine în partid, alţii dintre ei claxonând pe stradă sau luîndu-mă în braţe sau făcând poze cu mine, dar toţi mergând şi punând ştampila de vot. Le mulţumesc din suflet, este victoria noastră", a spus Mario De Mezzo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel