Marian Oprișan: Nu a fost vorba niciodată ca Trășculescu să intre în USL
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
oprisan
oprisan

Într-o declarație în exclusivitate pentru De Ce News, Marian Oprișan dezminte informația potrivit căreia fostul președinte al PDL Vrancea, Alin Trășculescu, ar fi avut o înțelegere de a trece la USL.

Președintele CJ Vrancea, Marian Oprișan, a făcut, luni, în exclusivitate o precizare  pentru De Ce News: "Au apărut stiri de presă în media locală conform cărora s-ar fi discutat în legătură cu negocieri între mine și deputatul PDL, Alin Trășculescu, pentru trecerea dânsului la USL.

Nu s-a pus niciodată problema unei asemenea treceri. Discuții cu deputatul Trașculescu, președintele organizației PDL Vrancea, au vizat exclusiv chestiuni legate de o campanie electorală civilizată, strict în limitele legii, o discuție pe programe și nu centrată pe atacuri la persoană", a declarat președintele CJ Vrancea.

Deputatul PDL, Alin Trășculescu, a fost reținut de DNA, duminică, pentru acuzații de luare de mită și trafic de influență pentru atribuirea unor contracte de stat.

Ulterior, liberal-democratul a fost pus în libertate, luni, Camera Deputaților urmând a se pronunța pentru ridicarea sau menținerea imunității parlamentare. De asemenea, PDL a decis să-i retragă sprijinul lui Trașculescu pentru a mai ocupa un post de deputat  în Colegiul Mărășești.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel