Marian Neacșu, după trecerea la ProRomânia: Nu mi-a fost ușor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Marian Neacșu
Marian Neacșu
Marian Neacșu a transmis un mesaj ferm după trecerea la ProRomânia. 

”Am luat decizia să mă alătur echipei PRO România, conștient fiind că aici este singurul loc în care se poate face, în momentul de față, politică social-democrată autentică, orientată spre oameni și nevoile lor.

Nu mi-a fost ușor să părăsesc Partidul Social Democrat, după mai bine de 20 de ani, dar am convingerea că sub actuala conducere partidul se îndreaptă către disoluție și, dacă vrem ca social-democrația să supraviețuiască în România, trebuie să consolidăm din timp o alternativă.

Tuturor celor care se vor grăbi să catalogheze gestul meu drept un act de trădare le voi reaminti că, înainte de a face acest pas, am parcurs toate căile statutare în interiorul partidului. Din păcate însă, de o bună bucată de vreme, orice dezbatere de idei în PSD a fost suprimată, iar oricine are curajul să se opună ideilor Liderului Maxim este minimalizat, ridiculizat, calomniat și, în cele din urmă, anihilat din punct de vedere politic. Cu tot regretul pentru mulți dintre colegii cu care am dus, umăr la umăr, importante lupte politice de-a lungul acestor ani, nu mai pot fi părtaș la așa ceva!” este mesajul transmis de Marian Neacșu.

Vezi și: Alegeri europarlamentare 2019. Ponta anunță LISTA, cine se ocupă de campanie

Victor Ponta a anunțat, luni, că Marian Neacșu va fi șeful de campanie al ProRomânia. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel