Mariajul Depp-Heard s-a terminat într-un ”abuz reciproc”. Opinia terapeutului de cuplu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Terapeutul de cuplu al lui Johnny Depp și Amber Heard a afirmat că sfârșitul mariajului celor doi a fost unul plin de abuzuri. 

Fostul terapeut de cuplu al lui Johnny Depp și Amber Heard a spus că perechea s-a angajat în ”abuz reciproc” în ultimele luni ale căsniciei lor furtunoase. Mărturia video a doctorului Laurel Anderson a fost redată pentru jurați în a treia zi a procesului intentat pentru defăimare de 50 de milioane de dolari din Virginia.

Depp și-a dat în judecată fosta soție pentru o poveste pe care aceasta a scris-o în care se cataloga drept o victimă a violenței domestice. Depp neagă orice abuz.

Heard a depus o cerere la rândul ei de 100 de milioane de dolari.

Heard s-a dus vânătă la terapie

În mărturia înregistrată în februarie și vizionată joi de către jurați, Anderson a spus că a văzut celebrul cuplu pentru mai multe sesiuni de terapie între octombrie și decembrie 2015. Heard a cerut divorțul în mai 2016, după doar 15 luni de căsătorie.

Psihoterapeutul a descris o dinamică volatilă între Depp și Heard, ambii amenințând să părăsească ședințele pe fondul unor certuri, scrie BBC

În sesiunile fără prezența lui Depp, a spus Anderson, Heard a raportat agresiune fizică din partea soțului ei de atunci. Heard a venit la biroul ei cu mai multe vânătăi mici pe față, a mărturisit ea.

Violența era prezentă în cuplu

În mai multe rânduri, Heard a inițiat interacțiuni violente în efortul de a-l împiedica pe Depp să plece, a spus Anderson.

”A fost un motiv de mândrie pentru ea, dacă se simțea nerespectată, să inițieze o luptă”, a spus Anderson juraților. ”Dacă avea de gând s-o lase să se detensioneze din încăierare, Heard l-ar fi lovit ca să-l țină acolo, prefera să se lupte decât să-l lase să plece”.

Anderson a spus că Depp a fost adesea întrerupt de Heard în timpul sesiunilor de terapie.

”Heard avea un stil de a vorbi mai rapid și condensat”, a spus psihologul clinician. "Era foarte implicată. Depp a avut dificultăți în a vorbi într-un ritm similar. A fost întrerupt foarte mult”. 

Abuz reciproc pe fondul violenței domestice din copilărie

Anderson a oferit informații atât despre istoria de violență domestică a lui Heard, cât și a lui Depp. Heard a fost bătută de tatăl ei, a spus ea, iar Depp a fost bătut de mama lui.

Depp ”s-a comportat bine” zeci de ani înainte de a o întâlni pe Heard, a spus doamna Anderson, și nu s-a implicat în violență față de partenerii din trecut. ”Cu Heard, a fost declanșat. Ei s-au implicat în ceea ce am văzut ca fiind un abuz reciproc”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel