Maria Grapini, scrisoare lui Macron după caricatura cu Halep
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Dublu standard. Comisia Europeană (CE), răspunsul pentru Maria Grapini
Dublu standard. Comisia Europeană (CE), răspunsul pentru Maria Grapini
Revista franceză de satiră extremă, Charlie Hebdo, a publicat în cea mai recentă ediţie o caricatură a Simonei Halep, care ridică trofeul Roland-Garros, având descrierea: „Fier vechi, fier vechi!“. Maria Grapini a decis să-i scrie președintelui Franței.

"Îi voi trimite o scrisoare lui Macron! Este un demers obligatoriu! Vreau să-i cer o poziție publică față de bătaia de joc la care a fost supusă campioana noastră și a lumii, Simona Halep! Înțeleg și apăr vehement libertatea de exprimare, libertatea presei, pledez frecvent, în Parlamentul European, pentru ca jurnaliștii să aibă cale deschisă, neîngrădită de nimeni și nimic, în a-și obține informații și a-și face munca, însă nu așa! Să fie satiră, dar nu MIZERIE!

Mă interesează să aflu cum comentează președintele Franței această enormă jignire la adresa Simonei, a României și românilor, într-un moment de sărbătoare pentru noi, când numărul unu mondial în tenisul feminin, câștigătoarea celui mai popular turneu din lume, a fost stigmatizat! Vorbim de atingerea inimaginabilă a imaginii unui cetățean european, vorbim de afront național! Îmi voi începe scrisoarea astfel: "Monsieur Macron, notre fer est votre symbole national!"... căci, fără România, Turnul Eiffel ar fi fost doar un biet proiect eșuat, un morman de fiare vechi!", a declarat Maria Grapini.

Vezi și: Firea, huiduieli Arena Națională. Halep: Eu nu fac politică!


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel