Maria Gheorghiu şi Nicu Alifantis, pe scena Târgulului de Crăciun din Bucureşti, care se închide în această seară
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Maria Gheorghiu şi Nicu Alifantis, pe scena Târgulului de Crăciun din Bucureşti, care se închide în această seară.JPG
Maria Gheorghiu şi Nicu Alifantis, pe scena Târgulului de Crăciun din Bucureşti, care se închide în această seară.JPG
Târgul de Crăciun din Capitală se închide luni seara

În ultima zi a evenimentului, pe scena de la Târgul de Crăciun vor urca Maria Gheorghiu şi Nicu Alifantis. De asemenea, vor concerta Corul 'Biserica Albă' şi Spirit Brass Quintet. Târgul de Crăciun din Piaţa Constituţiei a fost deschis zilnic, între 20 noiembrie şi până pe 26 decembrie, printre atracţii numărându-se concertele live, Căsuţa lui Moş Crăciun, patinoarul, caruselul şi roata panoramică.

Accesul vizitatorilor este gratuit. Târgul este organizat de Primăria Capitalei, prin ARCUB şi PROEDUS - Centrul de Proiecte Educaţionale şi Sportive Bucureşti, alături de CREART - Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti.

Reamintim că între 22 şi 26 decembrie, Mircea Baniciu, 2 Gents, Paula Seling, Iana Novac, Narcisa Suciu şi Nicu Alifantis au urcat pe scena din Piaţa Constituţiei, pentru a susține o serie de concerte festive de colinde şi muzică de Crăciun.

În prima zi de Crăciun, bucureştenii au descoperit armonia şi liniştea Crăciunului într-un concert festiv plin de încărcătură emoţională susţinut de o voce consacrată a colindelor româneşti, Narcisa Suciu. Cunoscută pentru cele două albume de Crăciun, artista folk a cântat pe 25 decembrie colinde populare rare culese de la mănăstiri din Maramureş, cântece ritualice cu o puternică încărcătură emoţională, dar şi prelucrări folclorice şi titluri îndrăgite, precum „Amu-i Sara de Crăciun”, „Colindul cerbului”, „Ce-aţi văzut păstori”.  

Nicu Alifantis colindă pe 26 decembrie într-un concert care încheie ediţia din acest an a Târgului de Crăciun Bucureşti 2022. Muzician, poet şi actor îndrăgit de public în egală măsură în toate ipostazele, unul dintre cei mai importanţi membri ai Cenaclului Flacăra, artistul folk aduce în Piaţa Constituţiei frumoasele sale „Cântece de iarnă” de la celebra melodie „Ajunul din copilărie” la „Moşul Iene”, „Baba Dochia”, „Aripi de zăpadă” sau „Miraj de iarnă”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel