Maria Gheorghiu, Mircea Vintilă, Alina Manole și Eugen Cristea vor susține un recital la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
folk
folk

Maria Gheorghiu, Mircea Vintilă, Alina Manole și Eugen Cristea vor susține un recital la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” cu ocazia celei de a 5-a aniversare a manifestării „Folk fără vârstă”.

”Cu cinci ani în urmă la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”, din București, manifestarea „Folk fără vârstă” făcea, cu timiditate, dar și cu speranțe, primii pași în tentativă de a readuce muzica folk în atenția adolescenților cuceriți, poate prea repede și prea mult, de alte genuri muzicale”, se arată într-un comunicat de presă.

Mircea Vintilă, Zoia Alecu  și Eugen Cristea, foști elevi ai colegiului, au trezit atunci admirația elevilor și chiar dorința de a aborda acest gen muzical, ceea ce a făcut ca „Folk fără vârstă” să revină în fiecare an în rândurile „Lăzăriștilor”.

Folk fără vârsta revine la Colegiul Național „George Lazar” organizatorii Radio România Actualități, București FM și Inspectoratul Școlar al Municipiului București, propun elevilor Colegiului Național „Gheorghe Lazăr”, o ediție aniversară - „5 ani de Folk fără vârstă”, joi, 9 iunie, de la ora 13.30.

În prima parte a evenimentului va avea loc concursul de creație și interpretare de muzică folk, în urma căruia cei mai talentați dintre participanți vor primii premii (instrumente muzicale oferite de SC „Hora” Reghin SA). În cea de a doua parte, Maria Gheorghiu, Mircea Vintilă, Alina Manole și Eugen Cristea vor susține un recital.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel