Maria Constantin, "GĂLĂGIE" în fața blocului consilierei Elenei Udrea
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Maria Constantin, cunoscută în urma divorțului de Marcel Toader, a dat petrecere în fața blocului.

S-a întâmplat în Buzău acolo unde locuiește Otilia Nicoleta Androne, fostă consilieră a Elenei Udrea. Maria Constantin a cântat de Paște în fața blocului spre suprindere vecinilor care - probabil unii s-au bucurat, iar alții au fost deranjați de recital.

Maria Constantin a divorțat la notar

Marcel Toader şi Maria Constantin au divorţat în ianuarie 2018. Separarea a avut loc în mare secret, la notar. În ultimele şase luni, fostul sportiv a acuzat-o pe interpreta de muzică populară că l-a înşelat în mai multe rânduri iar acuzațiile au fost lansate de nenumărate ori în spațiul public.

Cine este Maria Constantin

Maria Constantin s-a născut la 12 martie 1987 în Bălcești, Vâlcea. Aceasta este absolventă a Liceului de Muzică și Arte Plastice „Constantin Brăiloiu" din Târgu Jiu – Secția Flaut (2005) și a facultății de Muzică "Spiru Haret" – Secția Pedagogie Muzicală (2009).

[citeste si]

A cântat în "Ansamblul Doina Gorjului" alături de tatăl ei, Ilie Constantin și fratele acesteia. Tot aici, l-a cunoscut pe Ciprian Vasile Tapota, cu care s-a căsătorit în anul 2007, având împreună și un copil, Codrin Tapota. Mai târziu aceștia au divorțat. Apoi l-a luat de soț pe Marcel Toader de care, de asemenea, s-a separat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel