Maria Băsescu și-ar fi dorit un băiat. Acum vrea să fie bunică
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
familia_basescu
familia_basescu

Maria Băsescu a declarat, miercuri, că ea şi președintele şi-au dorit foarte mult să aibă un băieţel, dar acest lucru nu s-a întâmplat, pentru că Traian Băsescu naviga în perioada în care erau tineri, adăugând că acum îşi doreşte foarte mult să devină bunică.

Maria Băsescu a participat miercuri, când se sărbătoreşte Ziua Copilului, la recepţia organizată la Potigrafu (judeţul Prahova) la un an de la botezul prinţului Carol Ferdinand, fiul prinţului Paul şi al prinţesei Lia.

"Ne-am dorit foarte mult să avem un băieţel, dar, dacă soţul meu a navigat în perioada când eram tineri, nu s-a întâmplat. Soţul meu a dorit foarte mult să mai avem un copil ", a declarat Maria Băsescu la acest eveniment.

În acest context, ea a precizat că le-a spus fiicelor sale, Ioana şi Elena, că îşi doreşte foarte mult un nepot.

"Le-am spus fetelor mele - cred că o să vă şocheze -, nu ştiu, se mărită, nu se mărită, dar să facă un copil cât mai curând. (...) Doresc să devin bunică", a spus Maria Băsescu.

Totodată, ea a afirmat: "Ioana a spus că s-a măritat o dată şi nu-i mai trebuie, cea mică spune «Uite ce-a păţit Ioana, deci nu-mi trebuie». «Atunci faceţi un copil, să aveţi şi voi pe cineva mai târziu»".

Maria Băsescu şi-a amintit de copilăria fetelor sale, când acestea îi ofereau desene şi aplicaţii de ziua mamei, în special Ioana. Totodată, ea a spus că fetele ei, când erau mici, participau la concursuri de desene pe asfalt şi erau foarte emoţionate, iar Ioana a câştigat un astfel de concurs.

De altfel, printre darurile frecvente dorite de fete se numărau cărţile de colorat, a adăugat Maria Băsescu.

"Ele ştiau cam tot ce se găsea la librărie pe vremea aia (....) Jucăriile nu erau atât de sofisticate ca acum", a spus ea.

Prima doamnă a mai mărturisit că a încercat să le fie prietenă fiicelor sale, dar, "uneori, e mai importantă gaşca decât părinţii".

Maria Băsescu le-a urat de 1 Iunie tuturor copiilor "multă sănătate" şi "o viaţă mai bună". Ea a avut un mesaj şi pentru părinţi, spunând că aceştia trebuie să fie mai apropiaţi de copiii lor, dar, din păcate, nu mai au mult timp liber.

Soţia preşedintelui Traian Băsescu participă în continuare la recepţia organizată la clubul Selas Golf & Polo Club din Potigrafu (judeţul Prahova), cu ocazia împlinirii unui an de la botezul prinţului Carol Ferdinand. Prima doamnă este onorată în cadrul evenimentului, ea fiind naşa de botez a prinţului Carol Ferdinand.

Citește și: EBA s-a împăcat cu Syda la Cannes

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel