Urmărește emisiunea live
Margherita, COPIA cazului Victor Slav. Bianca Drăgușanu RUPE tăcerea. SURPRIZA majoră
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Bianca Drăgușanu a rupt tăcerea. Ce s-a întâmplat cu procesul lui Victor Slav și cum ar putea să intervină aceeași problemă și la Margherita de la Clejani. Iată ce s-a întâmplat. 

Bianca Drăgușanu a intervenit aseară, în emisiunea Xtra Night Show, după ce Ioniță de la Clejani a spus încă o dată că Margherita nu a consumat droguri, ci că ia niște pastile de slăbit care au ieșit la testul rapid pentru depistarea drogurilor.  Aceasta a făcut primele dezvăluiri despre cazul lui Victor Slav, fostul său soț, despre care, în urmă cu câteva luni, s-a spus că ar fi fost drogat la volan. 

"Acum câteva luni, Victor (n.r. Slav) a fost în aceeași situație, a avut aceeași problemă. A fost terfelit în presă că a consumat la volan substanțe interzise. Și-a luat avocat, a dat în judecată Poliția și s-a dovedit după analize de sânge că nu a consumat. Și acum se judecă. Atunci, în ziua aia s-a dus și și-a recotat sânge și se judecă și s-au judecat și a câștigat procesul și acum se judecă cu poliția și cu organele respective care i-au făcut ce i-au făcut în presă. Exista posibilitatea ca și la ea analizele de sânge să fie diferite", a declarat Bianca Drăgușanu, în direct la Xtra Night Show. 

Citește și: Ioniță de la Clejani și Andreica (Europol), CONFRUNTARE. EROARE la DrugTest? Care e PROBLEMA Margheritei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel