Marcel Nicolau, cunoscut interlop din Galaţi, ucis de doi rivali
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
BUZAU - MICROBUZ - ACCIDENT
BUZAU - MICROBUZ - ACCIDENT

Marcel Nicolau, zis Chiaburul, cunoscut interlop din Galaţi, a murit marţi seara, după ce doi rivali l-au lovit de mai multe ori în cap cu o sticlă, în timpul unei încăierări izbucnite la un restaurant din zona centrală a municipiului Galaţi.

„Între Nicolau Marcel, de 45 de ani, şi două persoane - Stănescu Aurelian şi Stănescu Valeriu, ambii de 21 de ani, fără grad de rudenie - a apărut un conflict spontan. Cei doi l-au agresat pe Nicolau Marcel, acesta din urmă s-a apărat cu un cuţit, însă a fost lovit cu o sticlă în cap de către atacatorii săi“, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi, subcomisarul Cristina Tatulici.

"La spital au fost aduse, cu maşini particulare, doi bărbaţi. Cel căruia i se spunea Chiaburul prezenta răni la torace şi la cap, produse de un corp tăios. S-a încercat resuscitarea sa, însă acesta a decedat. Al doilea avea un deget retezat şi leziuni la un alt deget, acordându-i-se îngrijiri medicale", a afirmat doctorul Angel Trifan, coordonatorul SMURD Galaţi, citat de Realitatea Tv

Atacatorii Aurelian Stănescu şi Valeriu Stănescu au fost transportaţi la Poliţie, pentru audieri

Marcel Nicolau, zis Chiaburul, era cunoscut în Galaţi ca fiind liderul unei grupări care desfăşura activităţi de proxenetism, faptă pentru care a şi fost condamnat la închisoare. Numele său a fost asociat de-a lungul timpului şi cu infracţiuni precum cămătoria şi perceperea de taxe de protecţie, însă acestea nu au fost dovedite niciodată. Despre cei care l-au ucis se ştie că au, de asemenea, legături în lumea interlopă locală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel