Marcel Hirscher nu ştie încă dacă va participa la viitoarea ediţie a Cupei Mondiale
Autor: Sebastian Florea | Publicat pe: 26 iul 2019 / 14:40
WhatsApp

Austriacul Marcel Hirscher, care a dominat circuitul mondial de schi alpin în ultimii opt ani, rămâne indecis în privinţa retragerii sale din activitate sau a participării la viitoarea ediţie a Cupei Mondiale, informează agenţia DPA.

"Aşa cum vă puteţi imagina, decizia referitoare la viitorul meu nu este una uşoară pentru mine", a precizat Hirscher într-un comunicat dat publicităţii vineri.

Schiorul austriac, în vârstă de 30 ani, a câştigat în primăvara acestui an, pentru al optulea sezon consecutiv, marele Glob de Cristal rezervat câştigătorului Cupei Mondiale de schi alpin. El a anunţat atunci că nu este sigur dacă îşi va continua cariera.

Marcher Hirscher are în palmares 67 de victorii în Cupa Mondială, fiind depăşit doar de legendarul suedez Ingemar Stenmark în ierarhia all time a schiorilor cu cele mai multe succese în circuitul masculin.

Austriacul urma să susţină o conferinţă de presă pe 6 august, la Salzburg, pentru a anunţa decizia sa, însă a anulat întâlnirea cu ziariştii, dar a promis în schimb că va face un anunţ "până la sfârşitul verii", potrivit AFP.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro