Marcel Ciolacu, mesaj pe final de campanie: Să strângem rândurile şi să nu ne lăsăm intimidaţi
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Marcel Ciolacu FOTO AGERPRES
Marcel Ciolacu FOTO AGERPRES
Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a trimis un mesaj electoratului PSD cu câteva ore înainte de închiderea campaniei electorale, în care le-a spus să nu se lase intimidaţi şi să strângă rândurile. 

"Duminică, 10 noiembrie, voi merge la prima oră în secția de votare și voi vota Viorica Dăncilă! Cu toată convingerea!

Voi merge și voi vota pentru că știu că PSD are nevoie de mine, așa cum are nevoie de tine și de toți cei care cred în politica pentru oameni!

Nu e timp de orgolii, nu e timp de analize, răfuieli și resentimente. E vorba de PSD! Și toți cei care credem în principiile și valorile social-democrate trebuie să punem umărul. Să mergem la vot și să vorbim cu fiecare membru al familiei să facă la fel, cu prietenii și cunoscuții. Să aducem cât mai mulți aproape de PSD și de Viorica Dăncilă. Fiecare vot e important și fiecare ștampilă pusă pe candidatul nostru ne va aduce mai aproape de victorie. Știu că mereu am câștigat împreună. Ca o echipă adevărată și unită. Așa trebuie să fie PSD și în primul tur al alegerilor prezidențiale!

Trebuie să strângem rândurile. Să nu ne lăsăm intimidați. Și să luptăm pentru a respinge un președinte și o guvernare de dreapta care vor aduce austeritate în România!

PSD este cel mai puternic partid și Viorica Dăncilă este singurul candidat care îl poate trimite acasă în concediu pe Klaus Iohannis. De aceea trebuie să nu vă irosiți voturile pe tot felul de pseudocandidați care nu au niciun fel de șansă.

Este o vorbă care spune că viitorul ți-l faci cu mâna ta. Eu cred că viitorul nu este doar cum ți-l faci sau îl vrei tu. Viitorul ține de ceea ce facem cu toții și cum participăm toți la construirea lui.

De aceea, îndemn TOATE ORGANIZAȚIILE PSD să se mobilizeze și să aibă încredere în Viorica Dăncilă, pentru că astfel au încredere în PSD! Un vot pentru Viorica Dăncilă înseamnă o șansă în plus pentru a câștiga viitoarele alegeri locale și parlamentare. Trebuie să votăm pentru a apăra toate lucrurile bune pe care le-am făcut pentru România și pentru a putea să construim în continuare!

Succesul fiecăruia dintre noi depinde de succesul echipei și succesul echipei depinde de fiecare dintre noi!

Votați Viorica Dăncilă! Votați PSD!", a scris Marcel Ciolacu pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel