România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 28 iul, 21:44
Marcel Ciolacu îl acuză pe Victor Ponta de înţelegeri cu PNL
FOTO AGERPRES
Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, l-a acuzat pe Victor Ponta, preşedintele Pro România, de înţelegeri ascunse cu PNL la Bucureşti. 

"Am avut discuţii cu Victor Ponta în ceea ce priveşte depunerea moţiunii de cenzură. Şi-a luat mai multe angajamente, mi-aş fi dorit să le respecte. De câteva luni spun că e cea mai mare greşeală să mergem la alegeri separat. Am văzut decizia luată de la Bucureşti, una pe care eu o regret şi care nu avantajează decât PNL-ul şi pe preşedintele Iohannis.

Şi atunci am un mare semn de întrebare, că anumite lucruri comunicăm, dar faptele arată cu totul altceva. Nu poţi respinge, moral, partidul care ţi-a oferit totul ca politician. Este imoral! Probabil are o înţelegere cu PNL, nu mă duce gândul la altceva. Faptul că mergi separat şi  nu o susţii pe Gabriela Firea ca primar general, la ce altceva să mă gândesc? Dacă vrei să afli adevărul, follow the money. Să vedem care sunt beneficiarii unei decizii politice. Cauţi beneficiarii şi afli adevărul", a declarat Marcel Ciolacu la TVR 1. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro