Urmărește emisiunea live
Marcaj rutier șerpuit la Cisnădie. Primarul orașului dă vina pe un muncitor începător / FOTO
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Marcaj rutier șerpuit la Cisnădie. Primarul orașului dă vina pe un muncitor începător  /  Sursă foto: Sibiul în Imagini
Marcaj rutier șerpuit la Cisnădie. Primarul orașului dă vina pe un muncitor începător / Sursă foto: Sibiul în Imagini
În orașul Cisnădie, marcajul rutier a fost trasat șerpuit. Primarul orașului spune că un muncitor începător a realizat marcajul.

Marcajul rutier longitudinal care desparte sensurile de mers pe o stradă din Cisnădie și care a fost trasat șerpuit, în loc să fie trasat drept, este greșeala unui începător. Primarul Gheorghe Huja a explicat pentru Turnul Sfatului ce s-a întâmplat și a precizat că mâine dimineață va fi remediată greșeala.

O fotografie făcută pe strada Stejarului, din Cisnădie, în care se vede un marcaj rutier proaspăt trasat, care împarte sensurile străzii, face deliciul internauților. Problema este că linia întreruptă de pe mijlocul străzii a fost trasată șerpuit și în niciun caz drept cum ar fi trebuit. Dacă în unele comentarii unele persoane sunt de părere că fotografia a fost modificată cu programe speciale, alte persoane asigură că este cât se poate de reală.

„Photoshop, fake news viva el facebook”; „Joi,cand am fost pe Stejarului am crezut k.e iluzie optica sau imi joaca feste ochii !!! Inadmisibil asa ceva !!! Politia cum merge ? Urmareste linia demarcatoare ?”; „Sa-i fi pus cineva fiola la "agariciul"care a trasat! Tot mai multi "Dorei"!”, sunt doar o parte dintre mesajele postate la fotografie. 

Marcajul este greșeala unu începător

Primarul orașului Cisnădie confirmă că marcajul trasat șerpuit este real și explică faptul că un muncitor începător este cel care a realizat „opera”.

„Este o greșeală a unui lucrător începător. Nu-mi pot explica după ce s-a luat când a trasat marcajul cu mașina. Eu sunt în concediu, dar am vorbit cu șeful lui și mi-a spus că mâine dimineață primul lucru pe care îl face va fi să șteargă linia și să o traseze cum trebuie, dreaptă. Este o greșeală a unui începător”, a spus pentru Turnul Sfatului, Gheorghe Huja, precizează TunulSfatului.

Un motociclist a murit după ce s-a izbit de un indicator rutier pe DN 1

Un motociclist în vârstă de 75 de ani și-a pierdut viața în urma unui accident rutier. Acesta s-a izbit de un indicator de pe marginea drumului. În urma impactului, motocicleta a fost cuprinsă de flăcări. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic, deși au încercat să-l resusciteze minute în șir pe motociclist.

Evenimentul rutier a avut loc sâmbătă, 3 iulie, pe DN 1, pe curbele dintre Perșani și Vlădeni.

„Un bărbat, în vârstă de 75 ani, care conducea o motocicletă pe DN1, între localitățile Vlădeni și Perșani din județul Brașov, a lovit un indicator rutier și a părăsit partea carosabilă.

Cadrele medicale sosite la fața locului au declarat decesul persoanei în cauză. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului rutier.” au transmis reprezentanții IPJ Brașov. Acesta este al doilea accident rutier de astăzi în care este implicat un motociclist, potrivit Brasov.net.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel