Maradona, atac surprinzător la Messi: Niciodată nu va fi un lider
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Fostul mare jucător Diego Armando Maradona a lansat un atac la adresa conaționalului său Leo Messi.

Maradona a oferit o declaraţie surprinzătoare la adresa celui mai bun argentinian la ora actuală, Leo Messi. Fostul mare fotbalist a declarat că decarul Barcelonei nu va reuşi să fie niciodată un lider, chiar dacă recunoaşte că îl iubeşte "din toată inima", potrivit Prosport.

Afirmaţia lui Maradon a fost făcută imediat după ieşirea din spital, unde a suferit mai mult investigaţii, după problemele de la stomac:

"Consider că suntem foarte buni prieteni. Îl iubesc din toată inima mea pe Messi. Vor să-l facă lider, dar el nu va fi niciodată un lider. Are nevoie să rămână mereu în lumea lui, înconjurat de aceiaşi oameni, prieteni din lumea fotbalului sau din afara lui", a declarat Maradona, potrivit Prosport.

2018 a fost un an plin pentru fostul mare fotbalist. S-a certat la TV cu un nepot, a condus sub influenţa alcoolului şi chiar se presupune că s-a prezentat în stare de ebrietate la un meci al echipe pe care o antrenează, Dorados de Sinaloa, din Mexic. Dar toate acestea pălesc în faţa atitudinii sale de la Campionatul Mondial din Rusia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel