Mănuşile cu care Bute a luptat în meciul cu Mendy vor fi scoase la licitaţie
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
manusi
manusi

Lucian Bute i-a dăruit mănuşile, cu care a devenit pentru a 8 oară campion mondial, primului său antrenor de la şcoala de box din Pechea, Felix Păun, care a anunţat însă că le va scoate la licitaţie pentru a aduce fonduri pentru şcoala de box.

Felix Păun spune că nu va păstra mănuşile, ci le va scoate la licitaţie pentru a face rost de bani pentru şcoala de box din comuna Pechea, acolo unde a început şi Bute boxul, informează ziarul Ring.

"O să scot mănuşile la licitaţie. Sala de box are nevoie de investiţii, iar dacă toţi se codesc când vine vorba de modernizare şi spun că nu au bani, o să fac eu rost. e valoare ar avea dacă le-aş ţine acasă sau le-aş expune în sală, la Pechea? Acum rămâne să mă întâlnesc cu Lucian când vine în comuna natală. Nu am apucat să vorbesc cu el aseară (n.r. - sâmbătă), după meci, sunt prea mulţi trepăduşi în jurul lui. Eu am ajuns deja în Pechea, îl aştept pe Lucian acasă", a declarat primul antrenor al lui Bute.

Lucian Bute a devenit pentru a 8 oară campion mondial în urma luptei cu Jean Paul Mendy, pe care l-a făcut KO în runda a patra.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel