Mantea și Ștefan, o nouă împăcare, după o despărțire cu năbădăi
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp

Relația dintre prezentatoarea de la Kanal D, Andreea Mantea, și "Vocea Romțniei", Stan Ștefan, poate deveni subiect de telenovelă. Cei doi s-au împăcat din nou, după ce Ștefan a avut o aventură de o noapte în patul unei alte femei.

[caption id="attachment_311774" align="alignnone" width="640"] Foto: realitatea.net[/caption]

Andreea Mantea (26 de ani) a declarat la Kanal D că ea și Ștefan Stan (36 de ani) locuiesc din nou împreună. Cu toate acestea, Ștefan trebuie să se căiască pentru ce a făcut, astfel că nu a primit încă privilegiul de a dormi alături de viitoarea lui soție. Conform declarațiile prezentatoarei, ea și ”Vocea României” stau în aceeași casă, dar în camere diferite, scrie libertatea.ro.

 ”Mi-a recunocut tot, imediat. A fost o aventură cât se poate de jalnică. A fost o aventură de-o noapte. Sunt astfel de tinere care fac asta și îmi pare rău. El nu a știut cum să procedeze. El pe mine nu m-ar fi iertat. Sau cine știe? Este un om care într-un timp foarte scurt a ajuns foarte sus și i-au căzut la picioare foarte multe femei. Ștefan a venit după mine la țară și am stat împreună. Am stat împreună, unul lângă celălalt. În apartamentul nostru stăm de vineri. Acum locuim în aceeași casă şi așteptăm ca timpul să vindece aceste lucruri”, a declarat Andreea Mantea la Kanal D.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel