Manchester United, nou antrenor. Știrea, confirmată din greșeală
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Manchester United s-a despărțiti de antrenorul Jose Mourinho, după o îndelungată perioadă în care echipa nu a confirat sub conducerea portughezului.

Manchester United l-a demis pe Jose Mourinho, însă a produs confuzie după ce a postat pe site-ul oficial un filmuleț în care îl confirmă pe Ole Gunnar Solskjaer ca antrenor interimar, pentru ca apoi clipul să fie îndepărtat imediat.

Ulterior, clubul de pe Old Trafford a confirmat venirea fostului atacant pe banca tehnică. Asta după ce inițial premierul Norvegiei a apucat să-l felicite pe Solskjaer, însă ulterior a șters postarea, informează Digi Sport.

Inițial, s-a speculat faptul că Michael Carrick îi va lua locul lui Jose Mourinho, însă apoi a apărut varianta Ole Gunnar Solskjaer. Ajuns la 45 de ani, fostul atacant norvegian era considerat interimarul perfect pentru banca "diavolilor".

În prezent, Ole Gunnar Solskjaer este la cel de-al doilea mandat de antrenor la Molde. Norvegianul a pregătit Manchester United U23 în perioada iulie 2008-decembrie 2010, după care a plecat la Molde.

Ca fotbalist, Solskjaer a evoluat la doar două echipe: Molde și Manchester United, echipă la care și-a și încheiat cariera în 2007.

Citește și:  Previziune despre Halep: Va câștiga acest turneu de Grand Slam

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel