Manchester City, un nou record după ce a câștigat al patrulea titlu consecutiv în Premier League
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres
Manchester City a câștigat al patrulea titlu consecutiv în Premier League, un record, după ce a învins West Ham cu 3-1 pe Etihad Stadium în ultima zi a sezonului.

Un gol minune al lui Phil Foden i-a adus pe cei de la Manchester City în avantaj după doar 79 de secunde, înainte ca internaționalul englez să înscrie din nou în minutul 18.

City părea că va intra în cărțile de istorie, înainte ca Mohammed Kudus, cu o lovitură, să reducă din diferență pentru West Ham înainte de pauză.

Cu toate acestea, un gol al lui Rodri a lăsat West Ham într-o mare dificultate.

Echipa antrenată de Pep Guardiola este acum primul club englez care câștigă patru titluri de campioană la rând de la prima ediție a campionatului de fotbal, care a început în 1888.

Terenul a fost umplut de tricourile albastre ale suporterilor după fluierul final

Acest sezon se încheie cu o nouă dezamăgire pentru Arsenal, care a terminat pe locul doi în Premier League pentru al doilea an la rând.

Cei da la Arsenal au învins-o pe Everton cu 2 - 1 pe Emirates Stadium, dar aveau nevoie ca City să piardă pentru a ridica trofeul Premier League.

Au terminat la două puncte în spatele lui Manchester City într-o cursă pentru titlu care a mers până în ultima zi a sezonului.

Asta înseamnă că Mikel Arteta, managerul lui Arsenal, fost antrenor secund al lui Guardiola la Manchester City, va trebui să încerce din nou dacă vrea să-și doboare foștii angajatori de pe primul loc.

Suporterii lui City au încercat să alerge pe teren pentru a sărbători în timpul pauzei, în timp ce jucătorii i-au încurajat să rămână în tribune.

Cu toate acestea, terenul a fost umplut de tricourile albastre ale suporterilor după fluierul final, conform Sky News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel