Manchester City nu vrea să spună public data la care va da explicaţii cu privire la acuzaţii de încălcare a regulilor financiare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Directorul executiv al Premier League, Richard Masters, a declarat că a fost stabilită o dată pentru audierea privind presupusele încălcări ale regulilor financiare de către Manchester City, dar a menţionat că nu o poate preciza, scrie BBC.

Everton, care a făcut deja apel împotriva unei deduceri de 10 puncte pentru o acuzaţie anterioară, şi Nottingham Forest au fost acuzate luni pentru încălcarea regulilor de sustenabilitate ale Ligii.

Masters a spus că a înţeles de ce fanii ambelor cluburi ar putea fi frustraţi. "Pot înţelege, dar sunt acuzaţii foarte diferite", a spus el Comisiei pentru Cultură, Media şi Sport (CMS).

"Dacă vreun club, actualii campioni sau alţii, ar fi fost găsit de încălcarea regulilor de cheltuieli, ar fi exact în aceeaşi poziţie cu Everton sau Nottingham Forest. Dar volumul şi caracterul acuzaţiilor aduse în faţa lui Manchester City, despre care, evident, nu pot vorbi deloc, sunt într-un context complet diferit. Există o dată stabilită pentru această procedură. Din păcate, nu vă pot spune când", a spus Masters. Campionii din Premier League, Man City, au fost acuzaţi de peste 100 de încălcări ale regulilor financiare în februarie 2023.

Citește și - FIFA a fost criticată pentru acordarea premiului The Best lui Messi: ”A torpilat serios credibilitatea FIFA”

FIFA a fost aspru criticată de presa internațională după ce a acordat premiul The Best lui Lionel Messi.

Federaţia internaţională de fotbal (FIFA) a fost criticată de presa internațională, în special cea britanică şi norvegiană, după atribuirea premiului FIFA The Best argentinianului Lionel Messi, în cadrul galei care a avut loc luni seara la Londra.

Erling Haaland era considerat favorit legitim la câştigarea trofeului, după performanţe sale în tricoul lui Manchester City, cu care a câştigat Liga Campionilor, campionatul şi Cupa Angliei în sezonul trecut, dar norvegianul a fost devansat de Messi în ancheta FIFA.

Triumful lui Lionel Messi este cu atât mai surprinzător, în condiţiile în care FIFA a luat în calcul performanţele realizate în perioada 19 decembrie 2022 - 20 august 2023, fără a fi luat în considerare prestaţiile de la Cupa Mondială din Qatar, unde Argentina a cucerit titlul mondial. Vezi continuarea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel