Managerul spitalului Suceava, demis de Gheorghe Flutur, și el infectat cu Coronavirus
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Managerul Spitalului Suceava a fost demis.

Vasile Rîmbu, managerul Spitalului Județean Suceava, unde este cel mai mare focar de coronavirus din țară, a fost demis din funcție, miercuri, de către președintele CJ Suceava, Gheroghe Flutur, la solicitarea secretarului de stat Nelu Tătaru.

”Managerul Vasile Rîmbu a fost demis, așa am înțeles, nu de mult timp. Domnul secretar de stat Nelu Tătaru a cerut demisia, iar președintele Consiliului Județean Gheorghe Flutur a acceptat acest lucru. Era și normal să fie așa pentru că datorită unor grave erori manageriale s-a ajuns aici, a explodat acest focar de COVID19 și acum suntem pe primul loc în România", a declarat, pentru Mediafax, Sorin Hancu, președintele Colegiului Medicilor Suceava.

Peste 100 de cadre medicale de la spitalul din Suceava sunt infectate cu noul coronavirus, iar unitatea medicală este închisă pentru 48 de ore.

Între sucevenii infectați cu noul coronavirus este și președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur.

Rîmbu, lăudat de Iohannis

În toamna anului trecut, Rîmbu a fost primul nume vehiculat pentru a fi ministru al Sănătății, înainte să apară varianta Victor Costache. Însă, el a declarat că “mai are multe de făcut pentru Suceava” și a refuzat propunerea.

Klaus Iohannis a fost în vizită la spitalul din Suceava, pe când numele lui Rîmbu era în prim-plan pentru ocuparea postului de ministru al sănătății. Atunci, președintele a felicitat conducerea spitalului și administrația locală pentru realizarea ambulatoriului: ”Este o realizare foarte frumoasă și sunt convins că veți avea foarte mulți pacienți aici!”, a declarat președintele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel