Mall-uri DESCHISE din 15 IUNIE. VOT clar! Semnal către Guvern
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
DCNews a inițiat în urmă cu o zi o consultare, sub forma unei întrebări, adresată tuturor celor ce ne accesează site-ul. 

Cititorii care au răspuns sondajului, în proporție de 63,2% susțin deschiderea mall-urilor din 15 iunie 2020. Vorbim de 13.198 de voturi. 36,8% nu susțin varianta deschiderii marilor centre comerciale, după cum arată graficul de mai jos. 

Pe pagina de Facebook, cititorii DCNews au scris, în comentarii: Da. Și acei oameni trebuie sa trăiască. Cu reguli, cum este peste tot; Dacă terasele se deschid, tot acelasi pericol e, normal că da; De ce nu?! Sică bea în birou și Mall-urile nu se deschid; Da... sunt sute de mii de afaceri în aceste centre comerciale care au sute de mii de angajați care NU AU BANI DE MÂNCARE...; Da, și acolo sunt oameni care au nevoie de locuri de muncă; Nu, din partea mea să rămână închise pe veci; Ar trebui deschis tot. 

2. -imagine fara descriere- (sondaj-mall-uri_79969800.png)

Astăzi, ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anunțat că au în vedere, la nivel de Guvern, deschiderea mall-urilor din 15 iunie, în anumite condiții. 

Vezi aici mai mult: Virgil Popescu anunță DESCHIDEREA MALL-URILOR

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel