România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Alexandru Ichim | Publicat pe: 20 oct, 16:37
Mall DESCHIS în pandemie, orașul la un PAS de scenariul ROȘU. Poliția, gata să intervină
Un nou mall se deschide de mâine, 21 octombrie, în municipiul Brașov. Autoritățile locale trag un semnal de alarmă și spun că un asemenea moment poate fi un punct de infectare cu noul coronavirus.

Prefectul Mihai Cătălin Văsii a făcut apel către brașoveni: „Vă rog să nu transformați ziua de deschidere a noului mall în punctul de debut al unor noi îmbolnăviri”.

Prefectul Brașovului a mai declarat că brașovenii pot vizita oricând noul complex comercial și nu este necesară vizita chiar în ziua deschiderii. 

Până la ora publicării acestui material, reprezentanții noului centru comercial nu au anunțat ce măsuri de protecție au luat și nici nu au transmis un mesaj către populație pentru a evita înghesuiala. 

Poliția, gata să intervină 

 

”Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov, Biroul Rutier, vor asigura fluența traficului rutier în zonă. Totodată, au fost constituite echipe de polițiști care vor verifica respectarea măsurilor impuse în perioada stării de alertă, atât în interiorul, cât și în exteriorul complexului comercial. Vor acționa polițiști echipați în  uniforma de serviciu, dar și în ținută civilă, alături de polițiști locali și jandarmi”, a declarat comisar de poliție Alina-Maria Ivan, în exclusivitate pentru DC News

 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro