MAJORARE PENSII. Pieleanu a DEZVĂLUIT o discuție cu un lider politic: Mi-a zis că nu-l interesează oamenii cu veniturile astea!
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Gâdea
Gâdea
Analistul politic Bogdan Chirieac și sociologul Marius Pieleanu au comentat subiectul momentului de pe scena politică, la DC Alegi.

Sociologul Marius Pieleanu a afirmat, în cadrul analizei de la DC Alegi, că PNL nu e interesat de votanții care au pensie de 700 de lei, subliind că aceștia vor fi în continuare votanți PSD. 

Marius Pieleanu a amintit, în acest context, de abordarea pe care a avut-o Traian Băsescu în urmă cu câțiva ani, când a decis să taie pensiile și salarile. 

„Acel electorat cu 700 de lei pensie, deși nu mai sunt foarte mulți, nu li se adresează PNL-ul, chit că li se va mări pensia cu 40% sau 10-20%. E aceeași abordare cinică de tip PDL pe care Traian Băsescu a avut-o cu ceva ani în urmă, când a decis celebra tăiere a pensiilor și salariilor”, a declarat sociologul Marius Pieleanu.  

Sociologul a întrebat un lider PDL de la acea vreme „de ce această abordare”. 

„Mi-a spus cu cinism că pentru că acel electorat nu-l interesează! Ar putea fi o gândire de genul acesta. Nu neaparat la Orban, dar partea PDL-istă a liberalilor sigur gândește în termenii aceștia”, a mai spus Pieleanu. 

„Nu cred că e o problemă pentru ei că vor da 10 sau 20%, în loc de 40%”, a încheiat Marius Pieleanu la interviurile DC News. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel