Maioneză tăiată. Cum o refaci. Trucul secret al bucătarilor!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Maioneză tăiată. Cum o refaci. Trucul secret al bucătarilor! Dacă ai tăiat maioneza, nu face greşeala să o arunci şi să te apuci de alta. Trebuie să ştii aceste trucuri. Te vor salva.

Maioneză tăiată. Cum o refaci. Trucul secret al bucătarilor! Un truc rapid pentru a repara maioneza tăiată este să adaugi peste compoziție două linguri de apă fierbinte, apoi să amesteci ușor. Adaugă prima lingură de apă clocotită și amestecă, iar dacă ingredientele nu s-au omogenizat, abia apoi pune-o și pe a doua.

Maioneză tăiată. Cum o refaci. Trucul secret al bucătarilor! Maioneza tăiată poate fi salvată și prin adăugarea unui gălbenuș de ou, însă trebuie să ai mare grijă la cum îl incorporezi în compoziție.  Să fie la temperatura camerei.

Vezi și: De ce să consumi bicarbonat de sodiu cu lămâie și miere. Este o adevărată minune!

Maioneză tăiată. Cum o refaci. Trucul secret al bucătarilor!


Maioneză tăiată. Cum o refaci. Trucul secret al bucătarilor! Un praf de sare poate salva o maioneză tăiată, însă fii cu băgare de seamă și gustă înainte preparatul.

Maioneză tăiată. Cum o refaci. Trucul secret al bucătarilor! Dacă maioneza este prea subțire, poți încerca să îi redai consistența folosind încă o lingură de muștar. Ai grijă însă ca muștarul să fie la temperatura camerei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel