Maioneză de post. Cum se prepară: Rețetă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay
Dacă vrei să te poți bucura de gustul delicios al maionezei și în post, poți încerca această rețetă.

Ingrediente

- 2 cartofi
- suc de lămâie
- o lingură muștar
- ulei de măsline
- sare

Cum se prepară

Cartofii se curăță de coajă și se fierb în apă cu sare. După ce s-au fiert, se scot și se lasă la răcit, potrivit retete.unica.ro. Din cartofii fierți se prepară un piure în care se adaugă muștarul și o lingură de ulei de măsline, amestecând încontinuu. Compoziția se completează cu muștar și ulei de măsline până se obține consistența dorită.

Vezi și: CLĂTITE de POST cu apă minerală. Ies PUFOASE și aromate după această REȚETĂ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel