Data publicării:

Mai multe persoane care vindeau droguri pe stradă au fost reţinute de poliţişti

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto cu rol ilustrativ: Freepik
Foto cu rol ilustrativ: Freepik
În urma unor percheziții domiciliare, polițiștii au identificat mai multe cantități de canabis. În acest sens, ei au arestat patru persoane care se ocupau cu vânzarea drogurilor în Bucureşti şi Dâmboviţa, a transmis IPJ Dâmboviţa.

'Din cercetările efectuate a rezultat că, în perioada iulie 2020 - februarie 2024, la diverse intervale de timp, persoanele cercetate ar fi comercializat şi oferit cu titlu gratuit, în diferite ocazii, cantităţi de canabis, unor consumatori din municipiul Bucureşti şi din judeţul Dâmboviţa. Materialul probator administrat în cauză a relevat faptul că persoanele cercetate şi-ar fi creat o reţea stabilă de clienţi, comercializând drogul de risc cu preţul de 50 de lei, pentru o doză, interacţiunea între vânzător şi cumpărător realizându-se stradal', a transmis IPJ Dâmboviţa.

Cele patru persoane implicate au fost arestate pentru infracțiunea de trafic de droguri de risc. Polițiștii au ridicat diverse cantități de canabis, grindere, telefoane mobile, un cantar de precizie și alte probe, în urma perchezițiilor efectuate în Bucureşti și Ilfov. 

Potrivit IPJ Dâmboviţa, una dintre persoanele reținute este cercetată pentru deținerea fără drept a unor droguri de risc în vederea consumului propriu. Ea a fost depistată în București. 

'Urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Dâmboviţa, cu propunerea de arestare preventivă a trei dintre persoanele reţinute', a mai transmis IPJ Dâmboviţa.

Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române a fost cea care a asigurat suportul de specialitate. De asemenea, Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti, Brigada Rutieră din Poliţia Capitalei şi poliţiştii de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale Dâmboviţa au sprijinit această acțiune. 

În același timp, la această acțiune au luat parte și jandarmi din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei şi de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, potrivit Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel