MAI, DOCUMENT în dezbatere publică. Vizaţi, toţi cei care dau examen
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Piața Revoluției  Foto: Crișan Andreescu
Piața Revoluției Foto: Crișan Andreescu
Ministerul Afacerilor Interne a anunţat lansarea în dezbatere publică a unui proiect de interes pentru candidaţii la concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ care formează personal pentru nevoile MAI. 

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, Ministerul Afacerilor Interne supune dezbaterii publice Proiectul Ordinului ministrului afacerilor interne privind examinarea medicală a candidaţilor la concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ care formează personal pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne, precum şi la concursurile de încadrare în Ministerul Afacerilor Interne.

Textul proiectului de act normativ este afişat şi poate fi consultat pe pagina de internet a instituţiei noastre: www.mai.gov.ro , la secţiunea Transparenţă decizională, precum şi la Centrul de Relaţii cu Publicul al M.A.I., din Piaţa Revoluţiei nr. 1 A, sector 1, Bucureşti.

***

Propunerile, sugestiile si opiniile persoanelor interesate pot fi transmise în termen de 10 zile calendaristice, calculate de la data publicării anunţului, pe adresa de e-mail [email protected].

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel