Mai ceva ca în "Singur Acasă". Vezi ce a făcut un băiat de 11 ani
Data publicării:
Autor: Cincu Catalin
WhatsApp
Jet2
Jet2

Un băiat de 11 ani a zburat cu avionul de la Manchester la Roma fără să aibă asupra sa pașaport sau bilet de avion. 5 oameni din stafful companiei Jet2 au fost suspendați în urma incidentului.

Liam Corcoran a fugit de mama lui în după-amiaza zilei de marți, când aceasta își făcea cumpărăturile la un centru comercial din apropierea aeroportului. Copilul s-a îndreptat către aeroport și a urmărit o familie până la terminalul 1, trecând neobservat printre miile de oameni care plecau în vacanță.  Oamenii de la securitate au crezut că Liam este însoțit de familia sa, nu i-au verificat actele, iar băiatul a urcat în avionul companiei Jet2 care pleca spre Roma. Niciun membru al echipajului nu a sesizat că Liam nu avea bilet atunci când și-a ocupat locul.

Incidentul a fost sesizat tocmai când pasagerii au remarcat prezența suspectă a copilului. Acesta le-a spus că a fugit de-acasă. Călătorii au anunțat echipajul, iar căpitanul a transmis informația la aeroportul din Manchester. Mama copilului a fost asigurată că băiatul ei a fost găsit și este în regulă. Ajuns la Roma, Liam a fost rugat să rămână la bord, iar avionul s-a întors în Anglia la ora locală 22:25.

Autoritățile engleze au demarat investigații pentru a afla cum a reușit copilul să treacă de oamenii de securitate și de filtre. 5 oameni din stafful companiei aeriene Jet2 au fost suspendați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel