Mădălina Munteanu, medic stomatolog, după vaccinarea anti-Covid-19: M-au blocat când au aflat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Facebook Mădălina Munteanu
Foto: Facebook Mădălina Munteanu
Tânărul medic stomatolog Mădălina Munteanu susține vaccinarea anti-Covid-19 în România și a vorbit despre experiența sa cu imunizarea, EXCLUSIV pentru DC NEWS.

Întrebată despre starea de după vaccinare, Munteanu ne-a declarat: „Mă simt foarte bine. Am avut doar o mică senzație de jenă în braț, după vaccinare, în seara aceea. În rest, sunt foarte bine, nu am nicio problemă, nici reacție adversă”.

Mai mulți apropiați s-au stins după Covid-19

„Sincer, într-un fel sunt recunoscătoare că nu m-am contaminat în toată perioada pandemiei. Am avut destule persoane apropiate care au decedat după Covid-19. Lucrând și în domeniul medical, am fost repartizată și la DSP să fac anchete epidemiologice și am vorbit foarte mult cu oameni care au fost declarați pozitiv.

Astfel, am ales vaccinul, nu vreau să știu ce mi se poate întâmpla dacă mă îmbolnăvesc de Covid-19. Pentru mine, este soluția ideală. Am așteptat momentul acesta, am sperat să vină vaccinul și să iasă cât mai repede ca să îl pot face”, a continuat Mădălina Munteanu.

Reacția prietenilor la vaccinare

„Eu am avut reacții foarte haioase, m-au întrebat dacă, acum că m-am «cipat», am semnal mai bun la telefon. Am avut pe Facebook niște contre, au fost persoane care m-au blocat efectiv pentru că m-am vaccinat, dar în rest nu au fost probleme.

Este cumva o lipsă de informație și lumea reacționează în felul acesta. M-am vaccinat și pentru faptul că, atunci, la început, nu mi-am văzut părinții 3 luni. Nu văd de ce să nu fiu atât de responsabilă să mă vaccinez. E o responsabilitate și vizavi de ceilalți, nu doar pentru mine”, a mai spus medicul stomatolog.

Dezinformarea despre vaccin este un pericol real

„Este același ca orice alt vaccin, ne-am tot vaccinat până la 14 ani cu toții obligatoriu. Acesta va fi exact un vaccin sezonier. Toate prostiile care umblă prin mediul online arată doar mari conspirații. Cea mai toxică informație este că poți să mori la foarte puțin timp după vaccinare, ceea ce nu este adevărat. Vaccinul ori își va face efectul și creează anticorpi, ori nu. Este simplu. Am văzut un caz de moarte la Constanța, dar nu are nicio legătură cu vaccinul. Nu văd cum poți muri de la acest vaccin, este absurd. Nu sunt destule informații ca oamenii să fie relaxați, să înțeleagă că e bine să te vaccinezi”, a încheiat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel