Ce vedetă e pe lista favoritelor pentru a prezenta “Cerbul de Aur”!
Data publicării:
Autor: Dana Popa
WhatsApp
Spre sfârșitul lunii iulie s-a anunțat că frumoasa Mădălina Ghenea va prezenta “Cerbul de Aur” împreună cu actorul italian Gabriel Garko.    

Cele două vedete au mai fost parteneri de scenă în  anul 2016, la festivalul de la Sanremo. Se pare însă că Ghenea a ieșit din “cărți” și o altă frumusețe autohtonă celebră este în vederea organizatorilor pentru postul de prezentatoare a “Cerbului”, deși mai sunt doar două săptămâni până la începerea festivalului de la Brașov. În plus, Ghenea nu apucase să semneze vreun contract cu TVR-ul.

(oar_w460)

                                Surse foto: Facebook

Surse din apropierea TVR-ului au declarat pentru DC News următoarele: “Mai mult ca sigur Mădălina Ghenea nu va prezenta “Cerbul de Aur” împreună cu italianul Gabriel Garko, datorită unui contract pe care îl are în derulare și care nu îi permite apariția pe un post de televiziune în această perioadă…

(oar_w460)

                             Surse foto: Facebook

Nu a existat niciun contract semnat. Pentru postul de prezentatoare a “Cerbului” se poartă discuții și cu Iulia Vântur, dar se ia în calcul și o altă vedetă din TVR. Deocamdată nu e nimic sigur!”

Festivalul Internațional Cerbul de Aur va avea loc în perioada 29 august–2 septembrie, în Piața Sfatului din Brașov și va fi transmis de TVR.  

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel