Mădălin Voicu - Victor Ponta, CEARTĂ: Bă, acum eşti tare în gură?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Victor Ponta FOTO AGERPRES
Victor Ponta FOTO AGERPRES
Mădălin Voicu a povestit în exclusivitate pentru DC NEWS o discuţie mai aprinsă pe care a avut-o cu fostul premier, Victor Ponta, despre situaţia în care se află PSD. 

"Eu l-am acuzat, ba chiar l-am certat pe Victor Ponta că şi-a pus palma în fund şi a plecat, lăsând în urmă lucruri pe care, greşit făcându-le, repercusiunile sunt evidente. Şi pentru noi şi pentru el. Chiar i-am spus, bă, acum eşti tare în gură, după ce ţi-ai pus sarsanaua în spate şi te-ai dus? Lucrurile sunt mult mai profunde. Este o chestiune care datează de şase ani.

Ce se întâmplă... O spun cu părere de rău şi supărare. Filiale din ţară când vor să promoveze o persoană la centru trebuie să verifice acea persoană. Eu vorbesc pe dovezi, nu după ureche. Când îmi trimiţi la Ministerul Culturii un domn care vine de la Apă şi Canal, eu cum să interpretez? Au fost trimişi oameni incompetenţi doar de dragul de a se umfla că sunt secretari de stat şi miniştri. Nu se poate, aşa s-a destructurat tot", a explicat Mădălin Voicu pentru DC NEWS. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel