Mădălin Ionescu a plâns din cauza Cristinei Șișcanu: Acest moment mi-a rupt sufletul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Cristina Şişcanu, soția lui Mădălin Ionescu, participă la emisiunea "Survivor România", emisiune filmată în Republica Dominicană. Departe de sufletul lui pereche, Mădălin Ionescu recunoaște că este afectat emoțional și că a plâns. 

Mădălin Ionescu a recunoscut, în mediul online, că îi este greu departe de Cristina Șișcanu, mai ales când micuța Petra, văzându-și mama, a început să strige "Hai, mami, hai, mami!" Mai mult, Petra a început să sărute televizorul de fiecare dată când Cristina Șișcanu a apărut pe ecran, iar Mădălin Ionescu a început să plângă. 

Acest moment mi-a rupt sufletul", a scris Mădălin Ionescu, pe pagina sa de Instagram, în dreptul filmulețului în care micuța Petra își vede mama la televizor.

„Banii nu au stat vreo clipa la baza acestei decizii. Multumim lui Dumnezeu, chiar avem cu ce trai. Putea sa stea liniștita acasă. Așa cum a spus, a fost decizia ei. A vrut sa-și testeze limitele și sa facă parte dintr-o experienta foarte puternica. Cristina are o rezistența ieșită din comun. Mai greu decât acest show... a fost sa se despartă de Petra", a mărturisit Mădălin Ionescu, pe pagina de socializare, înainte ca soția sa să plece în Republica Dominicană.

Citește și Survivor România, 18 ianuarie. Cristina Șișcanu, în lacrimi. Cum a reacționat Petra

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram

Acest moment mi-a rupt sufletul ...????????????????????❤️❤️❤️ @iamcristinasiscanu @iamprincesspetra @survivorromania.oficial @bygabrielacristea

O postare distribuită de Madalin Augustin Ionescu (@madalin_augustin_ionescu_insta) peIan 18, 2020 la 10:16 PST

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel