Macron a intrat în vestiarul Marocului după semifinala de la Cupa Mondială. Ce i-a spus unui fotbalist, de față cu toată echipa
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Macron a intrat în vestiarul Marocului după semifinala de la Cupa Mondială. Ce i-a spus unui fotbalist, de față cu toată echipa/ Sursa foto Agerpres
Macron a intrat în vestiarul Marocului după semifinala de la Cupa Mondială. Ce i-a spus unui fotbalist, de față cu toată echipa/ Sursa foto Agerpres
În ciuda criticilor primite, Macron s-a deplasat miercuri la Doha pentru a-i susţine pe francezi în semifinala Maroc.  

Președintele francez s-ar fi dus în vestiarul Marocului, acolo unde l-a felicitat pe Sofyan Amrabat, de față cu toți coechipierii săi. Macron i-ar fi spus că a fost "cel mai bun mijlocaș al turneului final". 

Șeful statului francez s-a declarat "foarte mândru" de calificarea reprezentativei "Cocoşului Galic" în finala Cupei Mondiale și a salutat o echipă care este "un amestec de mai multe generaţii".

Acesta l-a felicitat și pe antrenorul francez, Didier Deschamps, pentru a doua finală consecutivă la Cupa Mondială.

Mai mult decât atât, Macron i-a salutat pe Olivier Giroud, Antoine Griezmann, Kylian Mbappe, Theo Hernandez şi Randal Kolo Muani.

Macron a menţionat "decizii luate cu ani înainte de atribuirea acestei Cupe", când a fost întrebat dacă condamnă scandalul de corupție din jurul evenimentului sportiv.

Franța s-a impus cu 2-0 în semifinala cu Maroc și va disputa marea finală cu Argentina duminică, 18 decembrie 2022, de la ora 17:00, în direct la TVR 1 și TVR HD.

Croația și Maroc vor disputa meciul pentru medalia de bronz, în finala mică, care va avea loc sâmbătă, 17 decembrie 2022, de la ora 17:00, în direct la TVR 1 și TVR HD.

Didier Deschamps a lăudat 'spiritul de cuceritori' de care au dat dovadă Les Bleus în faţa Marocului (2-0), miercuri seară, în semifinalele CM 2022 din Qatar, înainte confruntarea cu Argentina lui Lionel Messi.

Antrenorul Les Bleus a făcut precizări despre virusul misterios care ar afecta echipa:

'Nu suntem anxioşi sau altceva. Voi (jurnaliştii) sunteţi şi voi la Doha, temperaturile au scăzut mai degrabă şi probabil că aveţi şi voi aerul condiţionat la maxim. Sunt stări febrile, toţi acordăm atenţie. Cu jucătorii care au făcut eforturi enorme, apărarea imunitară este mai slabă. Întâmplător, pentru Dayot (Upamecano) s-a întâmplat imediat după meci. Organismele sunt foarte solicitate, evident că putem fi mai sensibili la orice ar putea fi viral. Fără să mă gândesc la alte lucruri. Luăm măsuri de precauţie, ne adaptăm. Orice lucru viral este transmisibil. Fără a intra în paranoia, ne-am luat măsuri de precauţie cu Dayot pentru a nu exista contact. Pentru Adrien (Rabiot) la fel'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel