"M-am biciuit...". Shurubel, momente dificile în relația cu soția sa: "Este toxic să faci asta cu tine"
Autor: Florentina Constantin | Publicat pe: 20 Martie 2023, 20:26
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Shurubel
Sursa foto: Facebook Shurubel
Andrei Lăcătuș - Shurubel, prezentator TV, entertainer și digital creator, a vorbit despre momentele dificile din relația cu soția sa apărute la un momente dat și lupta de a demonstra în cariera.

"M-am biciuit un pic pentru munca pe care o făceam"

"Au trecut 5 ani de matinal până să îmi doresc să iau sabaticul. 5 ani de trezit la 5. 5 ani de muncit mai mult poate decât ar fi trebuit eu cu mine. 5 ani în care m-am biciuit un pic pentru munca pe care o făceam și mi-am zis tot timpul “hai, mai mult, mai mult” și de aici anul sabatic.(...) până intri în burnout“, a spus Shurubel pentru spectacola.ro.

“Când simți că nu ești destul și trebuie să muncești mai tare ca toți, să dovedești că meriți să fii acolo, intri într-un ritm în care tu nu îți dai seama dacă poți sau nu să îl susții și realizezi, după ceva timp, că tu nu ți-ai băgat în seama prea mult nici relația pe care o aveai. Adică, imaginează-ti că aveam seri în care eu pregăteam emisiunea de a doua zi, cu un laptop în brațe și, pe la ora 9, terminam conferința cu colegii mei și stăteam pe canapea - eu cu laptopul, soția mea în dreapta și mă întreba: “Mai ai?" - "Mai am". La 11, mă întreba: “Mai ai?" - "Mai am”.

"Eu nu eram acolo, eu nu eram prezent"

Pe la 12 mă întreba “Mai ai?”. Ea se uita la un site de streaming ceva, se uita la seriale. Pe la 12 mă întreba: "Mai ai?" - "Mai am un pic" și zicea: “Bine, mă duc să mă culc". Pune asta ori nu știu câte de seri, timp de 5 ani, și o să îți dai seama, unul la mână, că este un om extraordinar că a stat cu mine. Eu nu înțeleg, că i-am și zis: “Eu nu înțeleg cum ai stat în relația asta. Eu nu eram acolo, eu nu eram prezent."Doi la mâna, ce era în capul meu și cât de mult mi-am zis eu, în perioada asta: “Nu ești destul de bun. Nu ești destul de bun. Muncește mai mult. Muncește mai mult." și de cât de toxic este să faci asta cu tine însuți", a mai spus Shurubel.

“Ajungeai acasă, erai rupt de oboseală,. Dacă nu aveai treabă, adormeai o oră, două, trei. Nu se știe...Te trezeai buimac seara, venea soția acasă, mâncam. Atât aveam timp. “Cum a fost la tine, la muncă?" - "Bine." - "Hai că eu am o conferință imediat cu colegii". După care, pac la telefon cu colegii. "Ce facem mâine, subiectele sunt astea. Ok, foarte bine, le-am stabilit". După care te puneai în canapea, "hai să începem să le dezvoltăm" și aveai 20 de subiecte sau 15 subiecte, câte aveai pentru a doua zi și apucai să le dezvolți și munceai”, a mai spus acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?