Lăzăroiu: Băsescu va deveni membru al Mișcării Populare
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
lazaroiu
lazaroiu

Consilierul prezidențial Sebastian Lăzăroiu, membru-fondator al Mișcării Populare, a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, că președintele Traian Băsescu se va ”întoarce” în fundație după ce își va termina mandatul de la Cotroceni.

”Este fundaţia în care preşedintele se va întoarce după ce îşi va încheia mandatul, nu ştiu dacă într-o funcţie. În momentul acesta nu este membru al Mişcării Populare. După ce îşi va termina mandatul este fundaţia în care se va întoarce”, a spus Lăzăroiu.

Președintele fundației Marian Preda a spus, prezent și el la lansarea filialei Mișcarea Populară-Galați, că Traian Băsescu va participa în perioada următoare la evenimentele importante organizate de Mișcarea Populară.

”Domnul preşedinte a spus în mai multe rânduri că va veni alături de noi, va participa direct la dezbaterile publice pe care Mişcarea Populară le va organiza începând din momentul în care vom avea destule filiale. În câteva săptămâni vom anunţa un program al acestor dezbateri, e o problemă de săptămâni. De asemenea, în calitate de susţinător va fi invitat la orice eveniment important al fundaţiei, doar că pentru perioada imediat următoare avem această prioritate a organizării, în special în teritoriu”, a declarat sociologul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel