Data publicării:

„Lupul de pe Wall Street” avertizează utilizatorii Reddit care au investit în GameStop. „Trebuie să prinzi un cuțit în cădere”

Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Categorie: Economie
WhatsApp
Jordan Belfort a inspirat filmul „Lupul de pe Wall Street” din 2013, cu Leonardo Di Caprio și regizat de Martin Scorsese
Jordan Belfort a inspirat filmul „Lupul de pe Wall Street” din 2013, cu Leonardo Di Caprio și regizat de Martin Scorsese
Investitorii amatori care au cumpărat în turmă acțiunile companiei americane GameStop „ar putea pierde totul”, a avertizat fostul broker care a inspirat filmul „Lupul de pe Wall Street”.

Potrivit BBC, Jordan Belfort, închis pentru manipularea bursei în 1999, a spus că astfel de investiții sunt bune în caz de câștig, dar dureroase în caz de pierdere. Acțiunile GameStop au crescut cu 700% săptămâna trecută, după ce amatorii, inspirați de Reddit, au investit masiv în companie. Totuși, prețul a picat, ajungând la un minim de 81 dolari, marți, de la recordul de 350 dolari de săptămâna anterioară.

„Trebuie să fii atent pentru că eventual aceste acțiuni vor scădea brusc. Dacă vrei să trăiești din asta, trebuie să prinzi un cuțit în cădere. Le spun oamenilor să-și retragă banii”, a transmis el. Chiar dacă utilizatorii Reddit au făcut un profit uriaș datorită creșterii, acesta a avertizat: „Să ai grijă să nu fii ultima persoană din acest trend, aici este pericolul”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel