Lupte: Vasile Cojoc, medaliat cu aur la Europenele de cadeţi
Autor: Sebastian Florea | Publicat pe: 18 iun 2019 / 23:40
WhatsApp
Vasile Cojoc a cucerit medalia de aur la cat. 80 kg, greco-romane, marţi, la Campionatele Europene de lupte pentru cadeţi de la Faenza (Italia).

Cojoc l-a învins în finală pe armeanul Vighen Nazarian. Românul a trecut în preliminarii de polonezul Alan Matela, în optimi a dispus de rusul Baisar Evloev, în sferturi a câştigat în faţa moldoveanului Gabriel Lupaşco, iar în semifinale a ieşit învingător în faţa suedezului Alexander Mikael Johansson.

La cat. 65 kg, Ioan Bălan a pierdut în recalificări în faţa germanului Jan Wolfanger. David Grigorean (cat. 110 kg) a cedat şi el în recalificări, în faţa armeanului Razmik Kurdian. La cat. 45 kg, Gheorghiţă Scheul l-a învins în optimi pe slovacul Albin Galbavy, dar a pierdut în sferturi în faţa lituanianului Rokas Cepauskas. Denis Florin Mihai (cat. 51 kg) a fost învins în optimi de rusul Kiril Cetkarev. Igor Andrei Botez (60 kg) l-a învins în preliminarii pe norvegianul Benjamin Hansen, înclinându-se în optimi în faţa bulgarului Rafet Selim Rashid.

În limitele cat. 71 kg, Ioan Alin Dosoftei l-a învins în preliminarii pe finlandezul Niko Kasperi Hynninen, în optimi a trecut de italianul Luca Steffen Taibi, cedând în sferturi în faţa azerului Allahverdi Aliev. Cosmin Mihalache (92 kg) a pierdut în preliminarii în faţa rusului Muhammad Evloev, dar va evolua în recalificări contra estonianului Richard Karelson. România participă la Europenele de cadeţi cu 20 de sportivi.

G Ad:
WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro