Lupte: Vasile Cojoc, medaliat cu aur la Europenele de cadeţi
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Vasile Cojoc a cucerit medalia de aur la cat. 80 kg, greco-romane, marţi, la Campionatele Europene de lupte pentru cadeţi de la Faenza (Italia).

Cojoc l-a învins în finală pe armeanul Vighen Nazarian. Românul a trecut în preliminarii de polonezul Alan Matela, în optimi a dispus de rusul Baisar Evloev, în sferturi a câştigat în faţa moldoveanului Gabriel Lupaşco, iar în semifinale a ieşit învingător în faţa suedezului Alexander Mikael Johansson.

La cat. 65 kg, Ioan Bălan a pierdut în recalificări în faţa germanului Jan Wolfanger. David Grigorean (cat. 110 kg) a cedat şi el în recalificări, în faţa armeanului Razmik Kurdian. La cat. 45 kg, Gheorghiţă Scheul l-a învins în optimi pe slovacul Albin Galbavy, dar a pierdut în sferturi în faţa lituanianului Rokas Cepauskas. Denis Florin Mihai (cat. 51 kg) a fost învins în optimi de rusul Kiril Cetkarev. Igor Andrei Botez (60 kg) l-a învins în preliminarii pe norvegianul Benjamin Hansen, înclinându-se în optimi în faţa bulgarului Rafet Selim Rashid.

În limitele cat. 71 kg, Ioan Alin Dosoftei l-a învins în preliminarii pe finlandezul Niko Kasperi Hynninen, în optimi a trecut de italianul Luca Steffen Taibi, cedând în sferturi în faţa azerului Allahverdi Aliev. Cosmin Mihalache (92 kg) a pierdut în preliminarii în faţa rusului Muhammad Evloev, dar va evolua în recalificări contra estonianului Richard Karelson. România participă la Europenele de cadeţi cu 20 de sportivi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel