Lupta premiilor GLAAD: Madonna, acuzată că a promovat sexul neprotejat
Data publicării:
Autor: Căloiu Oana
WhatsApp
Mercedes-Benz Fashion Week Spring 2010 - Marc Jacobs - Front Row and Backstage
Mercedes-Benz Fashion Week Spring 2010 - Marc Jacobs - Front Row and Backstage

Little Monsters susțin că Lady Gaga ar trebui să fie gazda galei GLAAD, deoarece este o "activistă adevărată a drepturilor homosexualilor". Astfel, fanii cântăreței vor înlocuirea Madonnei, prin aducerea unor grave acuzații. Regina muzicii pop este considerată una dintre principalele cauze ale răspândirii SIDA.

"Dragă GLAAD:

În atenția Little Monsters de pretutindeni a apărut intenția de a o lăsa pe Madonna să-i acorde lui Anderson Cooper un premiu. Acest fapt nu numai că este o insultă adusă unei activiste adevărate a drepturilor homosexualilor cum este Lady Gaga, dar este și o insultă adusă fiecărei femei și fiecărui bărbat gay de pe această planetă.

Madonna este una dintre principalele cauze ale SIDA. În anii 90, i-a încurajat pe bărbații gay să facă sex neprotejat. Cu siguranță că nu ea a declanșat boala, dar lipsa ei de morală a ajutat la răspândirea bolii.

Te rugăm să te gândești încă o dată la alegerea de a o avea pe Madonna ca prezentator. Dacă nu vei face asta, noi, Little Monsters, vom reveni într-un mod ofensiv, pe care nu-l veți plăcea.

Cu sinceritate, Lady Gaga's Little Monsters", este petiția înaintată de fanii artistei Lady Gaga ONG-ului.

Madonna a fost aleasă drept prezentator a celei de 24-a ediții GLAAD Media Awards, ce se va ține pe 16 martie. Ea va decerna premiul GLAAD, pentru reprezentarea extraordinară a drepturilor LGBT în presă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel