Lupta pentru Sectorul 1. Dan Tudorache, concluzie: FURT PE FAȚĂ!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Dan Tudorache a făcut noi declarații în fața sediului PSD. 

După multe controverse și acuzații, Dan Tudorache a afirmat, vineri dimineață, că „mi se pare că a fost un furt pe față și eu consider că n-am pierdut. Am fost furat”.

Dan Tudorache a mai declarat la sediul central al PSD, unde are loc o şedinţă a conducerii partidului cu organizaţia PSD Bucureşti, că nu au fost luate în considerare contestaţiile sale pe motiv că au fost tardive.

„Deci, nu au constatat că nu s-a întâmplat nimic, ci că le-am depus târziu. Cum să le depun pe data de 29, când faptele s-au petrecut pe 30? (...) Mi se pare că a fost un furt pe faţă şi eu consider că n-am pierdut, am fost furat”, a completat Tudorache.

Mitică Dragomir, pe lista de consilieri generali. Tudorache: Nu l-am pus eu!



Privind prezența lui Mitică Dragomir să fie pe lista de consilieri generali, Dan Tudorache a arătat că acesta a fost pus pe listă de Gabriela Firea şi de staff-ul de campanie.

„Nu l-am pus eu, deci nu pot comenta. L-am văzut şi eu, ca şi dumneavoastră, pe listă. Doamna Firea (l-a pus pe listă - n.r.) şi cu staff-ul ei de campanie”, a precizat Tudorache, potrivit Agerpres.

Înainte de Dan Tudorache, la sediul PSD a ajuns și liderul partidului, Marcel Ciolacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel