Luptă în trei la Federaţia Română de Judo. Cine sunt contracandidaţii lui Cozmin Guşă pentru postul de preşedinte
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Şefia FR Judo, între George Teseleanu şi Paul Augustin Marian. Sursa: Pixabay
Şefia FR Judo, între George Teseleanu şi Paul Augustin Marian. Sursa: Pixabay
Postul de preşedinte al Federaţiei Române de Judo este unul extrem de disputat. Finul unui fost preşedinte al Camerei Deputaţilor şi un fost arbitru de judo se luptă pentru şefia federaţiei. 

George Teșeleanu şi Paul Augustin – Marian şi-au depus candidatura, alegerile urmând a avea loc la 24 februarie, dată decisă prin votul acordat în unanimitate de către Comitetul Director.

Dosarele de candidatură au termen de depunere ziua de 9 februarie. Președintele în funcție, Cozmin Gușă, nu și-a anunțat încă intenția de a concura pentru un nou mandat.

Finul lui Valeriu Zgonea şi un fost arbitru de judo, candidaţi la şefia Federaţia

Fost consul onorific al României la Ancona, prieten şi partener de afaceri cu Cristi Borcea, George Teşeleanu este şi finul lui Valeriu Zgonea. În plus, din 2014 a fost vicepreşedinte al Federaţiei Române de Judo, scrie Prosport

„Al doilea candidat pentru funcţia de preşedinte al FRJudo este domnul Paul Augustin-Marian, fost arbitru internaţional de judo. Născut în anul 1954, acesta a ocupat în trecut funcţia de preşedinte al Colegiului Central al Arbitrilor din cadrul FRJudo iar alături de candidatura şi-a depus programul strategic ce poartă numele “JUDO – Mai mult decât un sport, dar şi mai multă disciplina internă”. Este propus în cursa pentru şefia FRJudo de către ACS Gendai-Budo Bucureşti” anunță www.frjudo.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel