Luna Nouă în Vărsător. Daniela Simulescu, recomandări pentru fiecare zodie / ascendent - Video
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Horoscop zilnic/Foto emisiune
Horoscop zilnic/Foto emisiune
Luna Nouă în Vărsător ne aduce un context numai bun pentru a renunţa la un obicei toxic din viaţa noastră şi pentru a-l înlocui cu ceva mai bun.

Daniela Simulescu dezvăluie cum poate fi folosit acest aspect de fiecare zodie / ascendent în parte: 

Vorbim despre efectele Lunii Noi de pe 1 februarie - respectiv Luna Nouă în Vărsător - pentru fiecare zodie şi ascendent. Luna Nouă se întâmplă în jurul orei 07:49, deci ne trezim cu ea. 

Va fi o Lună Nouă în Vărsător, în conjuncţie cu Saturn, aspect ce predispune la o perioadă bună pentru intenţii. Este o Lună Nouă importantă, una care ne poate ajuta să înlocuim un obicei nesănătos cu unul sănătos. Pentru că atunci când vrem să renunţăm la ceva, organismul se va zbate. Mintea, corpul, sufletul, toate se vor chinui, nu te vor lăsa să renunţi. Dar dacă faci ceva în plus, dacă înlocuieşti cu ceva, nu se vor mai zvârcoli atât de mult şi te vor lăsa să construieşti noi obiceiuri, noi tipare.

Am mai vorbit despre neuroplasticitate de-a lungul timpului. La orice vârstă putem să e schimbăm, putem să facem o reconversie, poţi să faci multe lucruri. Dar pentru asta ai nevoie de un echilibru interior.

Iar Luna Nouă în conjuncţie cu Saturn, mai ales în semnul viitorului, cel al Vărsătorului, vorbeşte de găsirea acelor rutine, obiceiuri, care ne ajută să ne construim în timp. Pentru că, atunci când îl avem pe Saturn implicat într-un aspect ca acesta, trebuie să discutăm despre predictibilitate, durabilitate, timp pentru că un obicei nesănătos, ca să poată să fie înlocuit de unul sănătos, nu se face de pe o zi pe alta.

Când vrei să renunţi la ceva ce nu îţi face bine, încearcă să găseşti ceva cu care să îţi ocupi timpul, astfel încât mintea, trupul şi sufletul să nu resimtă atât de mult lipsa celuilalt obicei care, care pe cât de dăunător era, pe atât de mult îţi plăcea. Aşa se întâmplă de obicei. 

Deci, Luna Nouă de pe 1 februarie e un bun prilej să ne punem intenţii prin care să înlocuim anumite obiceiuri nesănătoase, dar intenţii pe care să le ţinem timp de câţiva ani, la care să nu renunţăm, pe care să le concretizăm, dar într-un mod sobru. Saturn îşi doreşte să fim serioşi, maturi, responsabili, să avem grijă de echilibrul nostru, de sănătate fizică şi mintală, astfel încât să putem clădi o nouă viaţă.

Recomandările pentru fiecare zodie / ascendent, le citiți pe Astrosens!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel