Lună Nouă în Fecioară, 27 august. Cum ni se va schimba viața, în funcție de zodie
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Pavel Danilyuk)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Pavel Danilyuk)
Pe 27 august 2022 avem o Lună Nouă în semnul Fecioarei care ne face să ne gândim la ce anume am putea purifica în viața noastră, la o detoxifiere. 

Soarele și Luna în acest moment se află într-o conjuncție. Luna Nouă înseamnă, așadar, că Soarele și Luna se întâlnesc în aceeași zodie, în același grad și ne oferă ocazia unui nou început, ne dau senzații noi, aduc alt gen de trăiri pe care să le simțim în acord cu energia momentului.

O persoană cu energie de Fecioară poate vedea cu ușurință ceea ce nu funcționează. Luna Nouă ne dă șansa să vedem cu ochiul critic, cu filtrul special al Fecioarei, ceea ce nu funcționează în viața noastră. Să vedem greșeala pe care o știm, o ascundem, o acoperim sau încercăm să o evităm, spune astrologul Daniela Simulescu.

Evenimentul acesta astrologic face și niște aspecte deosebite: pe de o parte, o opoziție între Venus și Saturn, care ne poate aduce în prim-plan greșeli din zona amoroasă, iar pe de altă parte un careu cu Marte, deci un nivel destul de ridicat de furie pe care nu vrem să o scoatem din noi. Nu în ultimul rând, va fi vorba și despre o opoziție Mercur-Jupiter. Detalii chiar aici! 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Trebuie să muncești mai mult, să eficientizezi munca, să simplifici ceva acolo. Îți vei da seama că vrei să lucrezi diferit cu Luna Nouă în casa a 6-a. Posibil să aduci mai mult efort acolo, dar gândește-te că e muncă și atât, nu trebuie să te implici emoțional. Ai grijă la rutină și la sănătate, mai ales!

Taur/ Ascendent în Taur

Luna Nouă se petrece în casa a 5-a, ai nevoie să schimbi ceva în relația cu copiii, ce anume din tine îi face să reacționeze așa. Totodată, este nevoie să fii mai atent cu investițiile tale sau cu banii pe care îi cheltuiești pentru bucuriile tale. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Luna Nouă în casa a 4-a aduce situații noi legate de familie. Apar anumite conflicte, fiind vorba de Luna Nouă în careu cu Marte. La orice stimul legat de casă sau de familie, e posibil să te enervezi. Va trebui să îți schimbi comportamentul.

Rac/ Ascendent în Rac

Luna Nouă îți priește pentru că s-ar putea să porți unele discuții pe care le-ai tot amânat. S-ar putea să fii deschis, să fii empatic, să nu te mai comporți la fel cu ceilalți, să fii mai înțelegător, deși inițial ai avut o tendință să îi judeci.

Leu/ Ascendent în Leu

E momentul să faci cheltuieli pentru sănătate, pentru propria persoană, însă nu oricum. Încearcă să te gândești să cumperi lucruri pentru tine, lucruri care în viitor își vor dovedi utilitatea. Ai mare nevoie să investești în ceva care să aducă valoare.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

E un moment ideal pentru un nou început în viața voastră, Luna Nouă se petrece chiar în semnul vostru. Așadar, schimbările pe care vreți să le faceți au legătură de zona profesională, e nevoie de ceva nou în viața voastră, în special la serviciu.

Balanță/ Ascendent în Balanță

E nevoie din nou de curățenie. Dacă ați mai făcut din curățenie, mai faceți o dată. Scăpați de lucrurile care nu sunt bune în viața voastră. Alegeți să nu mai criticați atât de mult trecutul vostru, nu vă mai pedepsiți pentru ce a trecut deja.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

E cazul să faceți curățenie printre prieteni, să nu încercați să vă faceți prieteni doar de dragul de a simți că aveți prieteni, că nu sunteți singuri și că vă e teamă să vă auziți propriile gânduri. E nevoie de sinceritate acolo și e mare nevoie de schimbarea atitudinii față de prieteni.

Citește mai departe pe astrosens.ro>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel